Címlap Vendégkönyv

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:
Ezen oldalon közzétesszük vendégeinknek a Dubicsányi Kastélyszállóról alkotott véleményét. A vendégkönyvet moderáljuk, a bejegyzések néhány napon belül frissülnek.


Zs Zsolt     31 október 2017 07:37 | Gyöngyös
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Több napot töltöttünk el a kastélyban házassági évfordulónkon. Igazán csendes, nyugodt hely. A szoba kényelmes, tágas, szép. Talán egy kis hűtőszekrény hiányzott csak. Nagyon köszönjük a személyzet kedvességét, segítő készségét! Icus és Zsolt

Ludvig Linda     31 január 2014 12:21 | ózd
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
én gyereként itt nyaraltam.Nagyon jó hely még mindig vágyok rá :grin

Bíró Judit     28 május 2012 07:34 | Budapest
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kellemes csalódás :p
Elmúlt éjszakát a kastélyszállóban töltöttük. Amikor kiderült, hogy itt fogunk megszállni, utánanéztem interneten, hogy milyen is ez a szállás. Hát... olvastam egy nem túl jó véleményt. Ehhez képest, ahogy befordultunk a szálló parkjába, olyan volt, mintha más világba csöppentem volna, az épületbe belépve, ez az érzés fokozódott. A gyerekek legnagyobb örömére a hallban hatalmas plazma tévé és csocsó. A szobák, kellemesek, tiszták (az ágynemű is), a fürdőről már nem is beszélve. Csodálatosan felújított és tiszta. Az itt dolgozó emberek kedvesek, segítőkészek. A kastélyszálló parkja is maga a nyugalom, a békesség. Órák hosszat tudtam volna ott sétálni. Nagyon jól éreztük magunkat. Elhatároztam, hogy ide mindenképpen el kell jönni máskor is! Ajánlom mindenkinek! 8)

Latisha     12 október 2011 17:29 | DEPljlMabzcjDP
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
I found just what I was needed, and it was etnertaining!


4
bejegyzés a vendégkönyvben

Hirdetés

Hirdetés

Keresés

rnd_02.jpg