Címlap Programok
Programok Nyomtatás

alt Az üdülő parkjában a kisgyermekek számára kialakított játszótér, a felnőttek számára pedig salakos foci, tenisz és kosárlabda pálya, asztalitenisz nyújt lehetőséget a szabadtéri szórakozásra.

A hallban biliárdasztal és rexasztal segíti az esti kellemes szórakozást, de a vendégek kipróbálhatják emellett csocsó illetve darts tudásukat is. 
Az üdülőben igény esetén egy kisméretű, ám korszerű szauna áll a vendégek rendelkezésére.


Kirándulási javaslatok, ötletek

altA dubicsányi üdülő közelében számtalan kedvelt kirándulóhely található, mely a természet szépségei iránt fogékony túrázók számára okozhat kellemes perceket.

Dubicsány 40 kilométeres körzetében olyan gyakran látogatott kirándulóhelyek várják, mint az Aggteleki Nemzeti Park, Szilvásvárad, Szalajka völgy Lázbérci víztározó, illetve a Bükk hegység nevezetes pontjai közül Farkas lyuk, Istállóskő.

Minden idelátogató figyelmébe ajánljuk a környék nevezetességeit:
  • Putnokon megtekinthető a Gömöri múzeum valamint a kastélypark mellett található XIX. század közepén épített késő barokk, klasszicizáló stílusban épített római katolikus templom.
  • alt
  • A közeli faluban, Keleméren található Tompa Mihály Emlékház és a különleges természeti értékében egyedülálló Mohos-tavak. A Kis-Mohos tó megközelítően 16.000 éves, a Nagy-Mohos a legfrisebb fúrások eredményei alapján ettől idősebb. Ugyanitt található a mai napig feltáratla Mohos-földvár.
  • Kelemértől mintegy 2 kilométerre fekszik az egyik legjellegzetesebb gömöri falu, Gömörszőlős. A környék faragott fejfáit a templom bejáratánál tekintheti meg a látogató. A Helytörténeti Gyűjtemény és Szabadtéri Múzeum értékes színfoltja a kis falu arculatának.
 

Hirdetés

Hirdetés

Keresés

rnd_11.jpg